Comments (9)

  1. De springwedstrijd (Het paard is weg) Kinderserie waarin de vrienden Ernst en Bobbie spannende avonturen beleven. Bron: RTL8. Hoogtepunten uit de kinderserie waarin de vrienden Ernst en Bobbie spannende avonturen beleven. RTL8. Alle afleveringen bekijken. Ernst, Bobbie En De Rest.
  2. May 09,  · Hoi allemaal! Hi everyone! Abonneer hier op mijn kanaal / Subscribe to my channel: ehpaustucvifegacouncentroudmibackfork.infoinfo • SOCIAL MEDIA • Instagram: ehpaustucvifegacouncentroudmibackfork.infoinfo Fa.
  3. De foto's van de springwedstrijd van afgelopen zondag staan op facebook! Het zijn er maar ;) Bedankt Fotografie Eline van Dalen!.
  4. U kunt zich alleen inschrijven voor de wedstrijden via Mijn KNHS. Het is belangrijk dat u daar springwedstrijd selecteert en aangeeft in het vakje opmerking of u in de dag- of avondgroep wilt rijden. Geeft u niks aan, dan wordt u in de daggroep geplaatst. De aanvang van de ponywedstrijd is - .
  5. De springwedstrijd is in volle gang! Alles loopt op rolletjes, dat komt vast omdat we gisteravond nog even droog hebben geoefend! Even een mededeling voor alle kinderen die nog moeten: er mag ook bij de boerderij geparkeerd worden.
  6. Voorlopige startlijst voor onze springwedstrijd pony's en paarden op 14 maart staat online. Donderdagavond komt de definitieve startlijst online Er zijn nog plekken vrij opgave is nog steeds mogelijk. Wij verwachten om uur te beginnen met BB paarden. Pony's klasse BB tm Z Paarden klasse BB tm M Klassiek en progressief parcours.
  7. Paard in Sport fotografie is with Wieneke Hadderingh at Manege Biessum. August 31, · De foto's van de springwedstrijd op bij Manege Biessum in Delfzijl.
  8. De vaardigheidwedstrijd is een opstap naar de springwedstrijd en zal de vaardigheid van de ruiter/amazone getest worden. Wij werken niet met de standaardproeven van de Manege en Ruiterbond maar het niveau komt wel overeen. De niveaus zijn als volgt: Vaardigheid 1 (VA1) voor D1 ruiters.
  9. De springwedstrijd. Onder het mom van ‘beter laat dan nooit’ even een korte terugblik op de springwedstrijd van 9 juli. Ten eerste, het was weer heerlijk weer! Dat maakt de sfeer ook gelijk al een stukje leuker op de zondag ochtend. Tijdens de wedstrijd is gelukkig alles goed gegaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *